Ale!

HealingHOOK – Musta II-laatu

44,95 29,95 sis.alv.

Rajoitettu erikoiserä
II-laatu

Nyt saatavilla erikoiserä edullisia mustia Kipukoukkuja! Tuotteen virheet ovat koukun akselin ruuvissa joka on katkennut. Mukaan saat vaihtoruuvin ja akselin mikäli haluat koittaa poistaa vanhan akselin ja korvata sen uudella. Testiemme mukaan tämä on mahdollista mutta takeita emme voi antaa koska jokainen näistä on yksilö ja jokaisella omat tapansa 🙂

Koukku on siis täysin käyttökelpoinen tämmösenään ja akseli itsessään on paikallaan. Katsotahan kuvista esimerkkejä vauriosta. Jokainen koukku on yksilö eikä mahdollisuutta valita tiettyä yksilöä valitettavasti voida tarjota. Tuote ei sisällä normaalia takuuta eikä palautusoikeutta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): hh-musta-2laat Osastot: , , ,

Kuvaus

Klassisen puisen Kipukoukun® sporttinen kaksoisveli. Tämä tuote on tehty liikkuville ihmisille. Ota koukku mukaan kuntosalille, ja suo itsellesi palauttava ja rentouttava saunatuokio kovan treenin jälkeen. Muista viedä yksi koukku myös mökkisaunaan. Materiaali kestää kosteutta puista kaksoisveljeään paremmin.

Kuinka rentoutua, poistaa kipua, vähentää stressiä ja palautua nopeammin?

Vastaus on Kipukoukku. Kipukoukku on tuonut helpotusta jo yli 200.000 suomalaiselle, jotka kärsivät edellämainituista ongelmista. Liity sinäkin onnellisten Kipukoukun käyttäjien joukkoon, ja aloita tehokas itsehoito heti. Pienen kokonsa ansiosta Kipukoukku kulkeutuu mukaan kuntosalille, työpaikalle, tai vaikkapa lomamatkalle. Hierojakäynnin hinnalla saat käyttöösi ikuisen kumppanin, jonka käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Koukkukäsittely yhdistää hieronnan ja triggerpistehoidon hyödyt. Yleisimmät hyödyt saavat aikaan rentoutuneen olon lihaskireyksien lauetessa. Tästä seuraa parantunut verenkierto ja hapen saanti kudoksessa, jolloin kivut lievittyvät.

Tiesitkö?

Käyttämämme materiaalit ovat erittäin ekologisia.

Luonnonkuitukomposiitti on materiaalina koivuvaneria edullisempi vaihtoehto ja se kestää kosteuden vaihteluja puuta paremmin. Tästä syystä moni urheilija suosiikin puisen Kipukoukun sijaan mustaa Kipukoukkua. Materiaali on helppo pitää puhtaana, joten se soveltuu erinomaisesti kuntosaleille, saunaan tai vastaanottotiloihin. Luonnonkuitukomposiitti on suomalainen innovaatio, kuten alkuperäinen puusta valmistettu Kipukoukkukin. Materiaali on puukuidun ja muovin sekoitusta, joka sisältää 50 % puu- kuitua ja 50 % polypropeenia. Näin ollen materiaali on huomattavasti muovia ekologisempi vaihtoehto ja sen hiilijalanjälki on noin puolet muovia pienempi. Lisäksi tekniset ominaisuudet ovat muovia paremmat mm. jäykkyyden ja kestävyyden suhteen.

Ohjeita koukun käyttöön löydät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HealingHOOK – Musta II-laatu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *